Siirry pääsisältöön

Kansanparantajalla

 

Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, niin menin viime perjantaina ensimmäistä kertaa elämässäni kansanparantajalle. Koska olen potenut jalkaani jo melkein 2,5 vuotta, niin ajattelin, että kokeillaan nyt tuotakin. Tuntuu, että olen valmis melkein mihin vain, jotta saisin jalkani ennalleen. Muistin kuulleeni entiseltä työkaveriltani, että Ihodessa, Pyhärannassa on hyvä kansanparantaja. Niinpä siis varasin ajan hänen vastaanotolleen.

Täytyy tunnustaa, että minua jännitti ihan hirmuisesti, kun menin kansanparantajalle. Olin varannut itselleni tunnin ajan, joka piti sisällään kansanparantajan jäsenkorjausta sekä käsillä parantamista. En oikein tiennyt sen tarkemmin, että mitä siis oli luvassa. Kansanparantajan kanssa samoissa tiloissa toimii myös ekokosmetologi. Heidän yhteinen odotustilansa/myymälänsä oli mielenkiintoinen. Värejä ja kuoseja ei oltu säästelty, joten silmille riitti tutkailtavaa. Huomasin kuitenkin heti, että vaikka tilassa oli paljon tavaraa, niin se oli todella siisti. Pölyä tai roskia tms. ei näkynyt missään.

Kansanparantaja Jussi / Ekohoitola ja ekopuoti Norah

Odottelin odotushuoneessa hetkisen, sillä oli aika ajoissa paikalla ja kansanparantajalla oli vielä edellisen asiakkaan hoito kesken. Odotellessani mietin, että minkäköhänlainen tämä kansanparantaja nyt sitten on. Kun sitten tapasin hänet, kansanparantaja Jussin, niin hänestä välittyi heti lempeys, rauhallisuus ja ammattitaito. Hoitohuone puolestaan oli todella kodinomainen ja taustalla soi rauhoittava huilumusiikki.

Kerroin ennen hoidon alkua lyhyesti jalkani tarinan, jonka jälkeen kansanparantaja Jussi pyysi minua käymään hoitopedille mahalleen makuulle. Hoito alkoi, niin että hän paineli ensiksi selkääni. Havahduin heti siihen, että koska minua jännitti, niin hengitin todella pinnallisesti ja tiiviisti. Ajattelin, että enköhän tästä kuitenkin pikkuhiljaa rentoudu. Oli jotenkin jännittävää, kun ei yhtään tiennyt mitä tuleman pitää.

Ekohoitola ja ekopuoti Norah

Koko hoidon ajan minulla oli kuitenkin hyvä olla ja nopeasti tuli tunne kuin olisin kellunut aalloilla. Olin etukäteen miettinyt, että kuinkohan kivuliasta jalan käsitteleminen tulee olemaan? Onneksi kipu oli kuitenkin ihan siedettävää ja vain hetkellistä. Kansanparantaja käänteli, väänteli ja paineli jalkaani. Yhdessä kohdassa hän myös veti koko jalkaani kaksin käsin, mikä tuntui ensiksi oudolta, mutta heti perään hyvältä. Hän kertoi jalkani olevan todella tukossa, mikä selittäisi sen kivun. Myös alaselästäni hän löysi todella kipeän kohdan, jota hän paineli. Tuntui, että juuri sen kohdan painelu helpotti jännityksen ja kivun tunnetta koko vasemmassa jalassani. 

Vaikka hoito oli välillä kivuliasta, niin tunsin myös samalla, miten erityisesti jalkani ”pehmeni” ja tuli joustavammaksi. Kun oli vihdoin saanut itseni täysin rennoksi, niin tuli sellainen olo, että tässä olisi voinut makoilla hoidettavana, vaikka parikin tuntia. Yhdessä kohtaa kansanparantaja sanoi, että hetkeen en tunne hänen käsiään, mutta muuten saatan tuntea jotakin tuntemuksia. Tuona aikana tunsin vain lämmöntunteen ja rentoutumisen ympäri kehoani.


Hoidon loppupuolella kansanparantaja kyseli, että onko minulla mahavaivoja. Olin jotenkin, niin rentoutunut, että ajattelin ensin vain juuri kyseistä hetkeä ja totesin, että ei ole. Heti sen sanottuani tajusin, että hän varmaankin tarkoitti yleisesti. Totesin siis heti perään, että juuri nyt ei siis ole, mutta muutoin olen kärsinyt kroonisista vatsakivuista vuosikymmeniä. Kansanparantaja totesi siihen, että hän tunsi minusta sen, että kärsin vatsakivuista. Tämä oli mielestäni mielenkiintoinen huomio ja mietin heti, että pystyisiköhän hän auttamaan minua myös vatsakipujeni kanssa? Kansanparantaja kertoi, että häneltä haetaan apua monenlaisiin vaivoihin ja vatsakivut ovat yksi niistä. Ihmiskehossa niin sanotusti kaikki vaikuttaa kaikkeen eli kokonaisvaltainen hyvinvointi on todella tärkeää.

Hoidon loputtua ensimmäinen ajatus oli, että voi ei, ei kai se vielä loppunut =D ? Kun nousin hoitopöydältä, niin olo oli ensin todella tokkurainen. Ihmetyksekseni huomasin myös, että kun olin maannut silmät kiinni, niin kun avasin ne, niin yllättäen silmäni tuntuivat hieman vetisiltä. Tämä oli suuri yllätys siksi, koska kärsin todella kuivista silmistä, minun silmiini tulee äärimmäisen vähän kyynelnestettä (en esim. pysty itkemään, niin että silmistäni valuisi kyyneleet). Pyyhin ihmeissäni silmiäni poistuessani hoitohuoneesta. Hoito oli kyllä hintansa väärti ja jalka tuntui uskomattoman hyvältä, kun kävelin pois hoitolasta.

Pahoittelen, että tämä postaus on todella pitkä, mutta toivottavasti ihana lukijani jaksat lukea tämän loppuun asti. Uskoisin nimittäin, että sinua kiinnostaa, että miten lopulta kävi? Auttoiko kansanparantaja jalkakipuani? Vastaus on kyllä. Kansanparantajakin sanoi, että hän ei tietenkään voi antaa hoidolle takuuta ja koska jalkani on ollut kipeä, niin pitkään, niin se todennäköisesti vaatii useamman käsittelyn. Ensimmäisenä päivänä hoidon jälkeen jalka oli lähes täysin kivuton ja tuntui todella pehmeältä ja joustavalta. Sen jälkeenkään kipu ei ole palanut sellaiseksi mitä se aiemmin oli. Kipualue tuntuu paljon pienemmältä ja se kipu minkä tunnen, tuntuu lievemmältä kuin aikaisemmin. Tuntuu myös, että pystyn astumaan jalalla enemmän oikein (aiemmin olen kivun vuoksi pitänyt painoa enemmän jalan ulkosyrjällä). Olen yllättynyt siitä, että vain yksi käynti kansanparantajalla toi jo näin paljon apua. En odottanutkaan, että kaikki kipu katoaisi kuin taikaiskusta yhdellä käynnillä, mutta en myöskään odottanut näin hyvää lopputulosta.

Koska kokemukseni kansanparantajasta oli näin hyvä, niin olen varma, että menen kansanparantajalle vielä uudestaankin. Suosittelen myös lämpimästi sinuakin kokeilemaan, jos et ole vielä kokeillut. Kansanparannus ei varmastikaan toimi kaikille, mutta sitä ei tiedä kokeilematta. Itse ainakin olen iloinen, että päätin kokeilla vaikka asia mietityttikin minua todella paljon. Aurinkoista elokuun alkua sinulle ihana lukijani. Päivittelen taas jossain kohtaa tänne blogiin jalkani kuulumisia.

 

Kyseessä ei ollut minkään sortin kaupallinen yhteistyö, mutta koska hoito oli mielestäni todella hyvä, niin laitan tähän alle kyseisen kansanparantajan yhteystiedot jos vaikka haluat itse käydä testaamassa:

 

EKOHOITOLA JA EKOPUOTI NORAH

Ihoden Kylätie 86

27320 Ihode (Pyhäranta)

 

Kansanparantaja Jussi:

Puhelin: 0505059797

Ajanvaraukset mieluiten viestein, myös whats App ja Facebook sekä sähköinen ajanvaraus.

Kommentit

  1. Minullakin on kokemuksia jäsenkorjaaja/parantajan käsittelystä. Joillakin on aivan uskomatonta taitoa, suorastaan yliluonnollisia voimia! Se täytyy vain käydä kokeilemassa itse että uskoo kaikki kehut :)

    Voin lämpimästi suositella oululaista Voimanpaikka -yritystä, Paavo Rankinen on aivan mieletön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Taija-Tiia. Tuo on kyllä niin totta. Ei sitä välttämättä kokeilematta uskoisi miten paljon kansanparantajalta voi saada apua. Kannattaa olla juurikin ennakkoluuloton ja käydä kokeilemassa.

      Kiitos myös suosituksestasi, siitä on varmasti hyötyä erityisesti Oulussa asuville lukijoille.

      Ihanaa loppukesää sinulle =) !

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mandy Skin päivitys - toimiiko se oikeasti?

  Kerroin teille helmikuun alussa tilaamasta Mandy Skin IPL-karvanpoistolaitteesta. Olen käyttänyt laitetta siitä asti ja nyt ajattelin kertoa miten se on toiminut. Tämä postaus ei ole Mandy Skinin sponsoroima vaan oma aito mielipiteeni kyseisestä laitteesta. Täytyy myöntää, että vaikka olin toiveikas laitteen suhteen, olin myös hyvin skeptinen. Aloin käyttää laitetta kerran viikossa helmikuun alkupuolella. Mandy Skinin käyttö ei ole mitenkään kivuliasta tai vaikeaa. Tein niin, että sheivasin ensin halutut kohdat ja käsittelin alueet sen jälkeen Mandy Skinillä ja lopuksi laitoin kosteusvoidetta. Ensimmäiset neljä viikkoa käsittelin halutut alueet kolmostasolla ja sen jälkeen siirryin voimakkaimpaan eli viitostasoon. Noin neljän viikon kohdalla aloin huomata varsinkin kainaloissa, että karvan kasvu oli vähentynyt jo huomattavasti. Olin todella yllättynyt, että tuloksia alkoi näkyä niin nopeasti. Kuuden viikon kohdalla tuloksia alkoi näkyä hyvin jo muuallakin. Voin siis todeta, e

Kipeän jalan kuulumiset osa 6

  Olen jo monen monituista kertaa kirjoittanut teille kipeästä jalastani. Ajattelin, että päivittelen sen tilannetta taas teille. Valitettavasti edelleenkään ei ole tapahtunut muutosta parempaan. Päinvastoin jalkani on ollut koko tämän vuoden huonommassa kunnossa kuin ennen Kävin alkuvuodesta jälleen TYKS:n kipupolilla. Ikävä kyllä lääkäri ei tuntunut millään ymmärtävän, että kipeässä jalassani luu on se, joka särkee. Jostain syystä lääkäri oli vakaasti sitä mieltä, että kipu on ihossa/lihaksissa. Lopulta hän antoi minulle puuduttavaa voidetta kotiin, En tosin päässyt ymmärrykseen siitä, että mikä sen pointti oli, sillä voiteen vaikutusaika oli vain n. vartin. Lääkäri määräsi minulle myös kapsaisiini hoidon maaliskuulle.   Kapsaisiini hoidossa kipukohtaan laitetaan todella vahvaa chiliä (kapsaisiinia). Kapsaisiini lamaannuttaa kipukohdasta hermopäätteet noin 2-3 kuukauden ajaksi, jolloin kipuaistimus ei kulkeudu aivoihin. Kapsaisiini on niin voimakasta, että kun sitä laitettiin jal