Siirry pääsisältöön

Täällä taas

 

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta. Minulla ei alun perin ollut tarkoitus lopettaa kirjoittamista kuin seinään. Kuten ihana lukijani ehkä huomasit, niin kevään mittaan kirjoittelin muutenkin epäsäännöllisesti. Syy tähän on ollut työstressi. Minulla oli todella paha työstressi koko keväästä kesäkuun puoliväliin asti.

Nyt onneksi pahimmat stressinaiheuttajat ovat takana ja loma alkaa jo huomenna. Nyt kun mietin kulunutta kevättä ja alkukesää, niin olen iloinen, että otin itselleni kaiken tarvitsemani ajan. Vaikka rakastan blogin kirjoittamista, niin stressin keskellä siitäkin tuli asia, joka lisäsi stressiä entisestään. Itsestään on muistettava pitää huolta. Toisinaan pitää vaan priorisoida asiat ja luopua sellaisista, jotka eivät ole pakollisia.

 


En millään malttaisi odottaa huomiseen iltapäivää, jotta voin vihdoin vaihtaa lomalle. On niin ihanaa, kun tietää, että kohta saa sulkea työpuhelimen ja unohtaa kaikki työasiat kuukaudeksi. Olenkin päättänyt ottaa loman tärkeimmäksi tavoitteeksi rentoutumisen. Mitään suurempia en ole suunnitellut, sillä en halua, että loma menee suorittamiseksi. Mieluiten menen fiilispohjalta ja teen, mitä milloinkin sattuu huvittamaan. Millainen lomailija sinä ihana lukijani olet? Oletko se, jolla on lomalle aikataulut ja suunnitelmat vai se, joka ei suunnittele ja elää hetkessä?

Koitan tässä nyt taas palailla kirjoittamisen pariin pikkuhiljaa. Monenlaista ehti tapahtua kirjoitustaukoni aikana. Saattaa olla, että niistä jostain jutuista ehkä vielä kirjoitankin teille. Tässä ehti jo tulla ikävä teitä kaikkia ihania lukijoitani. Suuret kiitokset myös siitä, että olette jaksaneet lukea vanhempia postauksiani tässä tauon aikana.

Toivottavasti sinunkin kesäsi on alkanut hyvin. Kesäkuu kyllä meni itsellä ohi niin, että viuhahti. Onneksi kesää on vielä paljon jäljellä. Toivotaan, että loppukesä onkin täynnä iloa ja aurinkoa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mandy Skin päivitys - toimiiko se oikeasti?

  Kerroin teille helmikuun alussa tilaamasta Mandy Skin IPL-karvanpoistolaitteesta. Olen käyttänyt laitetta siitä asti ja nyt ajattelin kertoa miten se on toiminut. Tämä postaus ei ole Mandy Skinin sponsoroima vaan oma aito mielipiteeni kyseisestä laitteesta. Täytyy myöntää, että vaikka olin toiveikas laitteen suhteen, olin myös hyvin skeptinen. Aloin käyttää laitetta kerran viikossa helmikuun alkupuolella. Mandy Skinin käyttö ei ole mitenkään kivuliasta tai vaikeaa. Tein niin, että sheivasin ensin halutut kohdat ja käsittelin alueet sen jälkeen Mandy Skinillä ja lopuksi laitoin kosteusvoidetta. Ensimmäiset neljä viikkoa käsittelin halutut alueet kolmostasolla ja sen jälkeen siirryin voimakkaimpaan eli viitostasoon. Noin neljän viikon kohdalla aloin huomata varsinkin kainaloissa, että karvan kasvu oli vähentynyt jo huomattavasti. Olin todella yllättynyt, että tuloksia alkoi näkyä niin nopeasti. Kuuden viikon kohdalla tuloksia alkoi näkyä hyvin jo muuallakin. Voin siis todeta, e

Kansanparantajalla

  Kuten edellisessä postauksessani mainitsin, niin menin viime perjantaina ensimmäistä kertaa elämässäni kansanparantajalle. Koska olen potenut jalkaani jo melkein 2,5 vuotta, niin ajattelin, että kokeillaan nyt tuotakin. Tuntuu, että olen valmis melkein mihin vain, jotta saisin jalkani ennalleen. Muistin kuulleeni entiseltä työkaveriltani, että Ihodessa, Pyhärannassa on hyvä kansanparantaja. Niinpä siis varasin ajan hänen vastaanotolleen. Täytyy tunnustaa, että minua jännitti ihan hirmuisesti, kun menin kansanparantajalle. Olin varannut itselleni tunnin ajan, joka piti sisällään kansanparantajan jäsenkorjausta sekä käsillä parantamista. En oikein tiennyt sen tarkemmin, että mitä siis oli luvassa. Kansanparantajan kanssa samoissa tiloissa toimii myös ekokosmetologi. Heidän yhteinen odotustilansa/myymälänsä oli mielenkiintoinen. Värejä ja kuoseja ei oltu säästelty, joten silmille riitti tutkailtavaa. Huomasin kuitenkin heti, että vaikka tilassa oli paljon tavaraa, niin se oli todella

Kipeän jalan kuulumiset osa 6

  Olen jo monen monituista kertaa kirjoittanut teille kipeästä jalastani. Ajattelin, että päivittelen sen tilannetta taas teille. Valitettavasti edelleenkään ei ole tapahtunut muutosta parempaan. Päinvastoin jalkani on ollut koko tämän vuoden huonommassa kunnossa kuin ennen Kävin alkuvuodesta jälleen TYKS:n kipupolilla. Ikävä kyllä lääkäri ei tuntunut millään ymmärtävän, että kipeässä jalassani luu on se, joka särkee. Jostain syystä lääkäri oli vakaasti sitä mieltä, että kipu on ihossa/lihaksissa. Lopulta hän antoi minulle puuduttavaa voidetta kotiin, En tosin päässyt ymmärrykseen siitä, että mikä sen pointti oli, sillä voiteen vaikutusaika oli vain n. vartin. Lääkäri määräsi minulle myös kapsaisiini hoidon maaliskuulle.   Kapsaisiini hoidossa kipukohtaan laitetaan todella vahvaa chiliä (kapsaisiinia). Kapsaisiini lamaannuttaa kipukohdasta hermopäätteet noin 2-3 kuukauden ajaksi, jolloin kipuaistimus ei kulkeudu aivoihin. Kapsaisiini on niin voimakasta, että kun sitä laitettiin jal