Olen tässä talvella syönyt paljon klementiinejä ja satsumia. Nyt kuitenkin on alkanut tuntua, että ne eivät ole enää niin meheviä ja makeita kuin aiemmin. Himo niiden syömiseen on siksi alkanut hiipua. Mitä siis keksiä niiden tilalle?
Porkkanat ovat mukavan monikäyttöisiä. Jos siis pelkkä raa’an porkkanan rouskuttaminen ei ole sinun juttusi niin porkkanaa voi käyttää monipuolisesti ruoanlaitossa. Porkkanasta voi esim. tehdä raastetta ja sitä voi hyödyntää erilaisissa salaateissa. Porkkana sopii mainiosti keittoihin ja vaikka maustamaan muusin. Porkkana on myös oiva aines pataruokiin. Höyrytetty porkkana on puolestaan maukas lisuke. Porkkanan mahdollisuudet ruoanlaitossa ovat siis melkein rajattomat, mikä on myös yksi syys sille, että pidän niistä niin paljon. Mikä on sinun lempitapasi syödä porkkanoita?
Katsotaan miten hyvin pysyn tässä ”porkkana päivässä” tavoitteessani ja huomaanko muutosta esim. ihonsävyssä. Voin sitten lähempänä kesää raportoida miten kävi. Nyt ei siis muuta kuin porkkanoita rouskuttamaan. Tämähän on myös hyvä haaste teille ihanat lukijani, joten lähdetkö mukaan #porkkanapäivässä ?
Kommentit
Lähetä kommentti