Siirry pääsisältöön

10 Podcast suositusta

Kuuntelen podcasteja päivittäin, joten päätin suositella teille muutamia suosikkejani. Laitan yleensä aamulla heti herättyäni podcastin pyörimään ja kuuntelen samalla kun teen aamutoimiani. Toisinaan kuuntelen jotakin asiapodcastia,  tosinaan vuorostaan jotain self help tyylistä ja välillä ihan pelkkää hömppää. Seuraavaksi siis kymmenen lempipodcastiani.

 Ensimmäisenä valitsin podcastin, joka on varmasti hienostunein. Podcastin nimi on Duchess, jota pitää Rutlandin herttuatar Emma Rutland. Podcastissa herttuatar haastattelee muita naisia, jotka asuvat suurissa kartanoissa ja linnoissa. Podcastissa keskustellaan siitä millaista on elämä näissä suurissa ”kodeissa” nykyään sekä tietysti myös sukujen ja rakennusten historiasta  ja jopa kummituksista.

Toisena listallani on Helsingin sanomien Uutisraportti podcast.  Uutisraportissa on viikon ajankohtaisista uutisaiheista keskustelemassa toimittajat Tuomas Peltomäki, Marko Junkkari sekä Anna-Sofia Berner. Podcastin lopussa annetaan myös aina hyviä suosituksia pitkien, epämukavien hiljaisuuksien varalle.

Kolmantena vuorossa on The life coach school podcast. Tässä podcastissa elämäntapavalmentaja Brooke Castillo antaa vinkkejä miten selvitä elämän eri tilanteissa ja miten vahvistaa omaa itsetuntoa. Jaksoja on paljon ja ne ovat selkeästi aiheistettuja.

 Neljäs podcast suositukseni on Ylen Tiede ykkönen. Tässä podcastissa käsitellään aina viikoittain jokin tieteellinen aihe. Aiheet vaihtelevat maailmankaikkeuden ääristä ihmiskehon syövereihin. Mukana mielenkiitoisia asiantuntijoita eri aloilta.

Viides podcast listallani on Ylen Kalle Haatanen. Podcastissa valtiotieteiden tohtori Kalle Haatanen keskustelee asiantuntijavieraiden kanssa viikoittain älyllisistä asioista, mutta sävy on kevyt ja helposti ymmärrettävä.
 

Kuudes suositukseni on hieman erilainen kuin viisi aiempaa. Kyseessä on Queen talk podcast. Tässä podcastissa kaksi upeaa queen naista keskustelee deittailusta, feminiinisyydestä, tyylistä ja kaikesta mikä liittyy ns. high vibe –elämään. Jos siis tiedät tai haluat tietää mitä on levelling up niin laitappa tämä podi kuunteluun.


Seitsemäntenä vuorossa on Manifestation babe podcast, Tässä podcastissa Katherin Zenkina puhuu vetovoiman laista ja manifestoinnista. Jos tällaiset aiheet ovat sinulle vieraita, niin suosittelen silti kuuntelemaan edes muutaman jakson, saatat nimittäin yllättyä positiivisesti.

Kahdeksantena podcastina suosituslistallani on Kestävästi arjessa podcast. Tämä podcast on Marttaliiton asiantuntijoiden pitämä ja siinä keskutellaan aina erilaisista kestävään arkeen liittyvistä asioista. Podcastista saa hyviä vinkkejä siihen miten tehdä omasta arjesta kestävämpää.

Toiseksi viimeinen suositukseni on Ursan Tähtitaivas nyt podcast. Tässä podcastissa kerrotaan aina tähtitaivaan tuoreimmat kuulumiset ja kerrotaan mitä taivaalta voi milloinkin bongata. Podcast on selkeä ja mielenkiintoinen.

 Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä suosituksenani on Yle politiikkaradio podcast. Nimensä mukaisesti podcastissa keskustellaan politiikasta, yhteiskunnasta ja niiden kiinnostavista ilmiöistä. Podcastin toimittavat Tapio Pajunen ja Maria Näkki.

 Tässä olivat kymmenen podcastia joita kuuntelen säännöllisesti ja joita halusin suositella myös teille. Podcasteja on kiva kuunnella samalla kun häärii kotona tai esim. matkalla töihin. Jos sinulla on mielessäsi joitain muita hyviä podcasteja niin kirjoita omat suosituksesi kommentteihin. Olisi myös kiva kuulla mielipiteesi jos käyt kuuntelemassa jotakin näistä suosittelemistani podcasteista.

 

Kommentit

  1. Kiitos vinkeistä! Marttojen podcast olikin minulle tuttu. Vinkkasin siitä viime viikolla energiansäästöviikkoon liittyen. Podcastien kuuntelu on kyllä tosi kivaa, kun samalla voi touhuilla - neuloa vaikka villasukkia:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mandy Skin päivitys - toimiiko se oikeasti?

  Kerroin teille helmikuun alussa tilaamasta Mandy Skin IPL-karvanpoistolaitteesta. Olen käyttänyt laitetta siitä asti ja nyt ajattelin kertoa miten se on toiminut. Tämä postaus ei ole Mandy Skinin sponsoroima vaan oma aito mielipiteeni kyseisestä laitteesta. Täytyy myöntää, että vaikka olin toiveikas laitteen suhteen, olin myös hyvin skeptinen. Aloin käyttää laitetta kerran viikossa helmikuun alkupuolella. Mandy Skinin käyttö ei ole mitenkään kivuliasta tai vaikeaa. Tein niin, että sheivasin ensin halutut kohdat ja käsittelin alueet sen jälkeen Mandy Skinillä ja lopuksi laitoin kosteusvoidetta. Ensimmäiset neljä viikkoa käsittelin halutut alueet kolmostasolla ja sen jälkeen siirryin voimakkaimpaan eli viitostasoon. Noin neljän viikon kohdalla aloin huomata varsinkin kainaloissa, että karvan kasvu oli vähentynyt jo huomattavasti. Olin todella yllättynyt, että tuloksia alkoi näkyä niin nopeasti. Kuuden viikon kohdalla tuloksia alkoi näkyä hyvin jo muuallakin. Voin siis todeta, e

Magneettikuvauksia ja masentava puhelu

  Olen aiemminkin kirjoittanut teille kipeästä jalastani mm. seuraavissa postauksissa: Kipeän jalan kuulumiset Huonoja uutisia   ja  Sairaslomalla . Aikaa on siis kulunut reilut vuosi ja neljä kuukautta siitä kun satutin jalkani eikä se ole vieläkään kunnossa. En kerro tässä nyt koko tarinaa uudestaan vaan voit käydä lukemassa nuo aiemmat postaukset, niin saat kokonaisvaltaisemman kuvan siitä mikä jalkaani vaivaa.   Jalkakipu on siis edelleen jatkunut päivittäin. Pari viikkoa sitten olin sekä jalan, että selän magneettikuvauksessa. Täytyy sanoa, että se oli minulle neljäs kerta magneettikuvauksessa ja myös kamalin. Valitettavasti hoitajat olivat todella tympeitä ja siitä hämmästyneenä unohdin kysyä heiltä muutamia tärkeitä asioita. Lisäksi minulla on todella paha ahtaanpaikankammo, joten voit vain kuvitella miltä tuntui joutua putkeen (jossa magneettikuvat otetaan) pää edellä. Ensin kuvattiin siis selkäni. Kärsin myös kuivasilmäisyydestä enkä älynnyt, että putkessa on voimakas ilma

Kirpparilöytöjä

Rakastan historiaa kaikenlaisia vanhoja tavaroita ja astioita. Tykkään siksi käydä kirpputoreilla. Taannoisella kirpparireissulla tein kolme mahtavaa löytöä, joista ajattelin kertoa sinulle ihana lukijani. Kaksi löydöistäni on Humppilan lasin astioita ja kolmas hieman erilaisempi ”astia”. Löysin ja ostin kirpputorilta kaksi Humppilan lasin Kasvimaalla-sarjan astiaa. Toinen on Kasvimaalla sarjan maljakko. Maljakko on todella paksua lasia ja painaa siksi todella paljon. Maljakko on Pertti Santalahden Humppilan lasille suunnittelema ja sen mitat ovat korkeus 19cm ja leveys 24cm. Maljakko on todella hyväkuntoinen ja ostin sen lähes pilkkahinnalla. Toinen kirpputorilöytöni oli niin ikään Humppilan lasin kasvimaalla-sarjaa oleva kulho. Kulho on on myös Pertti Santalahden suunnittelema kuten maljakkokin. Kulhon korkeus on 12cm ja leveys 37cm. Humppilan lasi valmisti Kasvimaalla-sarjaa vuosina 1978-1985. Sarjaan kuuluu hankkimani maljakon ja kulhon lisäksi myös monia muita astioita sekä